Vai Jums ir zināms…? Fakti par izdrukātiem dokumentiem!

  1. Lasīšana ēkrānā! Daudz vieglāk ir lasīt izdrukātu dokumentu nevis uz datora ekrāna! Ja dokuments satur vairāk par divām lapām, lielāka daļa lasītaju dod priekšroku izdrukātam dokumentam.

  2. Uzmanība!  Izdrukātais dokuments ilgāk notur lasītāja uzmanību, nekā dokuments elektroniskā formātā. Dokuments uz datora ekrāna notur cilvēka uzmanību vidēji 12 sekundes. Tas pats dokuments, bet izdrukātā veidā, notur lasītāja uzmanību vidēji 2 minūtes.

  3. Par 25% lēnāk! Lasīšana datora ēkrānā notiek krietni lēnāk, nekā lasīšana uz papīra. Cilvēki pārstāj lasīt dokumentu elektroniskā formātā daudz ātrāk, nekā to pašu dokumentu izdrukātā veidā.

  4. Drošība! Iedomājieties, ka sanāksmes laikā pēkšņi pārtrūkst interneta savienojums, vai Jūsu datoram rodas tehniskas problēmas prezentācijas laikā? Iepriekš sagatavoti dokumenti papīra formātā palīdzēs Jums veiksmīgi novadīt sanāksmi vai prezentāciju, neskatoties uz neparedzētiem apstākļiem.

  5. Piezīmes! Lepriekš sagatavoti dokumenti papīra formātā dod iespēju klātesošajiem veikt piezīmes dokumentos, atzīmēt tajos neskaidros jautājumus, lai noskaidrotu tos vēlāk.

  6. Tas ir dārgi! Prezentācija klientam elektroniskā veidā neprasa Jums nekādus papildus ieguldījumus. Izdrukāta un attiecīgi noformēta (krāsaina, ar attēliem, diagrammām u.t.t.) prezentācijas materiālu pakete, kuru Jūs papildus iesniedzat klientam, tiks uztverta kā nopietna attieksme pret veicamo darbu un var kalpot par investīciju potenciālā sadarbībā ar klientu. Tāda veidā Jūs radīsiet klientam iespaidu, ka Jūsu uzņēmums ne tikai var izpildīt doto uzdevumu, bet ir nopietni sagatavojies uzdevuma veikšanai. Tas norāda arī uz uzņēmuma finansiālo stabilitāti un labklājību!

  7. Kvalitātes kontrole! Sūtot piedāvājumu vai prezentāciju elektroniskā formātā, Jūs nevarat paredzēt, kādā kvalitātē būs izdrukāts nosūtītais materiāls, kad ar to iepazīsies atbildīgais darbinieks, kuram tas jāizvērtē. Iedomājaties savu prezentācijas materiālus melnbaltā variantā, strīpainu vai blāvu, jo drukāts uz printera ar pustukšu kartridžu, un papīra ekonomijas nolūkā izdrukātus uz melnrakstiem! Pastāv liela iespēja, ka Jūsu ieguldītais darbs netiks pienācīgi novērtēts vizuālā izskata dēļ.

Sūtot izdrukātu un attiecīgi noformētu piedāvājumu vai prezentāciju, Jūs būsiet pārliecināti, ka sagatavotais materiāls izskatās reprezentabli un profesionāli, un radīs pozitīvu un atstājošu iespaidu.

Unibind piedāvā dažāda veida drukāto dokumentu noformēšanas iespējas, kas palīdzēs vēl reizi nodemonstrēt klientiem un partneriem Jūsu uzņēmuma profesionalitāti un individualitāti!